Door de wereldwijde coronapandemie was het tijdelijk niet mogelijk om te reizen. Gelukkig kunnen we eindelijk (!) steeds meer. ASSE volgt alle ontwikkelingen rondom het coronavirus. Met name de maatregelingen in Amerika, Canada en Mexico houden wij zeer goed in de gaten. Ook werken we samen met high schools en andere organisaties die deze restricties nauwlettend in de gaten houden en ons informeren over gevaarlijke situaties.

Flexibel en veilig boeken

Wij streven ernaar dat iedere uitwisselingsstudent en ASSE-coördinator zich in een veilige en gezonde situatie bevindt. We bespreken daarom met iedereen individueel alle opties en voorwaarden door voor vertrek naar een high school in het buitenland. Elke ASSE-uitwisselingsstudent zal dus volledig op de hoogte zijn van alle, op dat moment geldende, maatregelen in het desbetreffende land. Mochten er zich problemen voordoen, zullen wij ons uiterste best doen om dit op te lossen. Met flexibele wijzigingen en veilig boeken zorgen wij dat jouw highschoolavontuur altijd een succes wordt.

Digitale begeleiding

Tijdens COVID-19 leerden we om digitaal veel te organiseren. Bij ASSE willen wij deze diensten dan ook blijven aanbieden. Als jij kiest voor een persoonlijk gesprek dan kun je kiezen voor zowel de offline- als online mogelijkheid. Ook zullen er infosessies worden georganiseerd die jij thuis, achter je laptop kunt volgen.

Wij zijn daarnaast altijd te bereiken voor vragen of meer informatie. Via de mail, telefoon, Teams en onze social mediakanalen helpen wij je graag verder. Wil je liever een face-to-face gesprek? Ook dat kan en is volledig Corona-proof!

STAY SAFE!

 

Versie: september, 2022