ALLES OVER DE VERZEKERINGEN DIE JIJ NODIG HEBT!

“Wij helpen je stap voor stap op highschoolavontuur in het buitenland”

Als je kiest voor een high school programma in het buitenland, zul je ook een goede verzekering moeten afsluiten. Wij vanuit ASSE geven je alle handvaten, zodat jij goed voorbereid begint aan jouw highschoolavontuur in Amerika, Canada of Mexico.

Studeer- en reisverzekering

Wanneer je kiest voor een ASSE high school uitwisseling, moet je goed verzekerd zijn. Het is vanuit ASSE dan ook verplicht om een goede studeer- en reisverzekering af te sluiten bij onze partner: Tasman Verzekeringen. Deze verzekeringsmaatschappij biedt verzekeringen die zijn gericht op ‘niet reguliere’ reisdoelen, zoals een high school programma in het buitenland. Dit heb je nodig aangezien reguliere verzekeringen vaak niet voldoende dekken.

Waarom Tasman Verzekeringen?

 • Biedt de juiste dekking voor jouw high school programma in het buitenland;
 • Medische kosten in het buitenland worden tegen kostprijs meeverzekerd;
 • Je persoonlijke eigendommen zijn goed meeverzekerd;
 • Standaard inclusief bijzondere (winter)sporten, zonder toeslagpremie;
 • 24 uur per dag bereikbaar via Tasman Alarmcentrale bij geval van nood en/of hoge kosten;
 • Met de keuze om je eigen verzekeringspakket samen te stellen;
 • Mogelijkheid om je premie te berekenen via de website;
 • Gemakkelijk online af te sluiten.
Zorg voor een goede verzekering
Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze verzekeringen. Uiteraard helpen wij je graag op weg.

ASSE annuleringsgarantie

Tussen het boeken van een high school programma en het daadwerkelijke vertrek, zit vaak enige tijd. Dit is ook vrij logisch aangezien er veel geregeld moet worden voor een semester of jaar in het buitenland. Doordat hier zoveel tijd tussen kan zitten, kan het ook zijn dat er iets gebeurt waardoor je niet meer in de gelegenheid bent om op reis te gaan. Aangezien ‘reguliere’ annuleringsverzekeringen over het algemeen zijn afgestemd op een vakantie in plaats van een high school programma, bieden wij onze eigen annuleringsgarantie aan. Deze garantie zorgt dat veel van deze onvoorziene omstandigheden verzekerd zijn en dat je de kosten die een annulering met zich meebrengt, terugbetaald krijgt.

Bij het ASSE high school programma zit daarom automatisch een annuleringsgarantie inbegrepen bij de eerste factuur. Zodra deze betaald is, gaat de annuleringsgarantie van kracht. Als je ervoor kiest om géén gebruik te maken van onze annuleringsgarantie, geef dit dan zo spoedig mogelijk door. Het is 14 dagen na de factuurdatum namelijk niet meer mogelijk om de kosten van de annuleringsgarantie terug te vorderen.

De annuleringsgarantie bedraagt 5% van de programmakosten en 5,50 EUR administratiekosten. Indien er extra onderdelen aan het high school programma worden toegevoegd, zal hier ook 5% over worden berekend.

Waarom ASSE annuleringsgarantie?

 • Eindexamenregeling: door onze speciale eindexamenregeling, valt jouw herkansing altijd onder de dekking van onze annuleringsgarantie;
 • Speciaal voor high school: deze annuleringsgarantie is afgestemd op speciale reisdoelen zoals een high school in het buitenland;
 • Geen eigen risico: onze annuleringsgarantie kent géén eigen risico;
 • Verzekerd voor totale programmakosten: ASSE dekt alle annuleringskosten die jij maakt met een maximum van de totale programmakosten van jouw high school programma;
 • Zeer voordelig: je betaalt slechts 5% van je totale high school programma kosten. Dit is vaak voordeliger dan de meeste korte- en doorlopende annuleringsverzekeringen.
Alles over verzekeringen

Kies voor een verzekering bij onze partner: Tasman Verzekeringen en ga akkoord met de inbegrepen annuleringsgarantie.

  Wil je graag meer informatie of heb je specifieke vragen met betrekking tot onze verzekeringen?
   Neem dan contact met ons op.