Alles vanuit ervaring

Wij van ASSE Nederland staan altijd voor je klaar en helpen je graag. Mocht je meer informatie willen over onze high school programma's, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de telefoon, mail, social media en het onderstaande contactformulier. Daarnaast geven we ook informatiesessies en zijn we aanwezig op diverse beurzen om jullie te voorzien van alle nodige informatie.
Het is al spannend genoeg om de keuze te maken om voor een semester of jaar naar het buitenland te gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat je je verder niet meer druk hoeft te maken, met onze persoonlijke begeleiding zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld voor jouw highschoolavontuur. Van het moment van interesse tot terugkomst in Nederland staan onze professionals voor je klaar. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Plan een persoonlijk gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijke begeleiding
van vertrek tot terugkomst

Onze professionals zorgen ervoor dat jij volledig voorbereid op high school uitwisseling gaat. Wij staan voor, tijdens én na je exchange voor je klaar!

Volg ons op Social Media

Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via onze social media. Like ons en zie wat anderen doen en willen weten.

Stel je vraag via het onderstaande formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.