MAAK KENNIS MET HET ASSE TEAM

“Wij begeleiden je graag met jouw uitwisseling”

Het ASSE Nederland team werkt nauw samen met ASSE International en plaatst studenten al meer dan 45 jaar op verschillende high schools wereldwijd. Met het ASSE Nederland team plaatsen we studenten in Amerika, Canada en Mexico. Het unieke aan een ASSE-uitwisseling is dat je zowel in Nederland als op je locatie in het buitenland begeleid wordt door ASSE. We werken vanuit Nederland samen met de ASSE organisaties in Amerika, Canada en Mexico. Hierdoor kunnen we snel schakelen en werken we volledig op maat naar jouw wensen.

Ingrid Thoonen - Program Director

Ontmoet je ASSE Nederland, dan maak je kennis met Ingrid Thoonen. Ingrid begeleidt de ASSE-uitwisselingsstudenten van A tot Z. Ze weet als geen ander hoe het is om als tiener geplaatst te worden op een High School in het buitenland en met haar jarenlange ervaring bekijkt ze met veel expertise welke programma’s het beste aansluiten bij de wensen van onze studenten en hun ouders.

ASSE International
We bieden met ons internationale netwerk exclusieve high school programma's aan in Amerika, Canada en Mexico.

Ingrid aan het woord

"Ik begeleid de ASSE-uitwisselingsstudenten die een high school programma naar Amerika, Canada of Mexico gaan doen. Zelf heb ik ook een mooi en waardevol high school jaar gehad in 1985-1986, bij mijn gastgezin in Californië, Amerika.

Met mijn jarenlange ervaring in de uitwisselingsbranche, de reiswereld en als studieadviseur om jongeren te motiveren, zelfregie te nemen en zichzelf te blijven ontwikkelen, weet ik als geen ander hoe waardevol een high school jaar kan zijn. En ook hoe spannend het is voor een student om deze stap te nemen.

Ik kan de student en de ouders dan ook heel goed adviseren welk programma het beste aansluit bij hun wensen. Uiteraard begeleid ik hen ook om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op dit internationale avontuur. Daarnaast ben en blijf ik de contactpersoon tijdens het verblijf van de student in het buitenland."

ASSE Missie & Visie

Sinds onze oprichting in 1976 hebben we in meer dan 45 jaar tijd duizenden studenten geplaatst op een high school in het buitenland. Het is onze missie om internationaal begrip te bevorderen door middel van educatieve - en interculturele programma's. Een waardevolle missie waar we ons met het hele ASSE International team iedere dag weer opnieuw voor inzetten.